Met je bedrijf, familie, vrienden of vriendinnen

Paintballen, karten, kruisboogschieten of survivallen. Een kookworkshop of bierproeverij. Op de solex of in een 2CV door de polder. Grote kans dat je een of meer van deze activiteiten weleens hebt gedaan. Tijdens je teamuitje bijvoorbeeld, een familiebijeenkomst of die leuke vriend(inn)endag.

Iets anders?

Sta je open voor iets nieuws en origineels? Dan ben je bij het andere uitje aan het goede adres. Het andere uitje combineert natuur en cultuur. Neemt je mee op een reis vol verhalen en anekdotes. Leert je anders kijken naar de wereld om je heen. Laat je proeven van poëzie en de lekkerste spijzen.

Op het menu …

Het andere uitje organiseert een aantal vast uitjes. Wat te denken van:

Beek & Ooij-belevingstocht. Met: dasbezoek, miniatuurtuintjes, wandeling, Zonnetreinrit.

Fotoworkshop-wandeling d’Ouwe Stad en/of natuur. Met: begeleiding, stadsgids, expositie.

Fietstocht langs Spiegelwaal en Stadseiland. Met: bezoek Nevengeul en bruggen, gids, poëzie.

Culturele wandeling Honigcomplex. Met: rondleiding, cultuur, kunst en nog veel meer.

Stadswandeling Nijmeegse binnenstad. Met: gids, geschiedenis, kunst, muziek, gedichten.

Natuurwandeling door de Ooijpolder. Met: wandelen, natuurverhalen, kunst, muziek, gedichten.

WaalkadeschepenDinerWalk. Eten, muziek en poëzie op verschillende schepen aan de Waalkade.

Eigen (bedrijfs)uitje samenstellen?

Stel je graag je eigen andere uitje samen? Wil je dat we meedenken over een uitje-op-maat? Leuk! We organiseren ook andere uitjes op basis van jouw persoonlijke wensen. Inclusief lunch, diner, en/of borrel. Aan jou de keuze.

 Het andere uitje

Het andere uitje is een initiatief van Doro Krol, de eerste nachtburgemeester van Nijmegen. Tijdens haar ambtsperiode (2010-2014) organiseerde Doro de meest uiteenlopende activiteiten en optredens op bijzondere plekken en locaties. Reacties waren zo positief dat ze besloot door te gaan met het organiseren van evenementen. 

Ga je mee?

Alles weten over de mogelijkheden? Vrijblijvend advies nodig? Bel Doro Krol: 06-1890 3887. Of mail: info@hetandereuitje.nl. Meer informatie vind je op www.hetandereuitje.nl