Van 13 januari t/m 17 maart 2019 exposeert kunstenaar Doro Krol in De Bastei haar mooiste schilderijen, tekeningen en drukkunst, geïnspireerd op het landschap en de natuur rondom Nijmegen. Speciaal voor deze gelegenheid tovert ze de Arkelzaal van De Bastei om tot atelier, zodat bezoekers een uniek inkijkje in haar manier van werken krijgen.

De werken van Doro Krol zijn rijk aan kleur en herkenbaar aan hun eenvoud en verstilling. Haar aansprekende composities ontroeren en betoveren. Het zijn kleine pareltjes van formaat.

Tijdens de winterexpositie maakt Doro Krol niet alleen nieuw werk op locatie. Ze verzorgt ook een vogeldrukkunstcursus en een schilder- en tekencursus. Daarnaast staat er een winterwandeling door de nieuwe Stadswaard op het programma en is er een speciale Waalfilm (in samenwerking met DZIGA) te zien.